FORGALMAZOTT MÁRKÁK

Szépek, jók, tartósak

A Hufbau-Akker raktárában kizárólag Európa legkedveltebb burkolatait találja meg.

Bugnatese

Bugnatese – olasz csaptelep

A Bugnatese Rubinetteria már 70 éve megbízható és innovatív megoldásokat kínál a konyhák és fürdőszobák tervezéséhez. A cég kiemelkedő termékei hagyományos és modern stílusban egyaránt elérhetők. A Bugnatese a minőséget és az olasz márkajelzést ötvözi, ami világszerte ismertté tette.

Laufen

Laufen – svájci szaniter

A Laufen a design, minőség és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli a prémium szaniter termékek terén. Több mint 130 éves tapasztalattal gyártanak prémium szaniter termékeket, kihasználva az innovatív anyagokat és a svájci precizitást. A cég a kiemelkedő minőséget és környezettudatosságot nagyon fontosnak tartja, valamint a víztakarékosságot és a természeti erőforrások megőrzését is.

Hüppe

Hüppe – német zuhanykabin

A HÜPPE a zuhanykabin gyártásban a minőség, biztonság és esztétika tökéletes összhangját testesíti meg. Az innovatív megoldásokkal és szigorú minőségellenőrzéssel a vásárlók elégedettségét garantálja. Az alkatrészellátás hosszú távon is biztosított, és a termékek könnyen tisztíthatók, tartósak és stílusosak.

Riho

Riho – holland szaniter

A Riho 1994-ben alakult holland anyacég leányvállalataként szakértő csapatukkal kiváló minőségű fürdőszoba rendszereket gyárt. Elkötelezett a környezetvédelem és az értékek tiszteletben tartása iránt, és büszke tagja a Cseh Gazdasági Kamarának.

Naxos, Century, Monocibec

Naxos, Century, Monocibec

A Fincibec Group az olaszországi Sassuolo-ban alapított céggel kezdte történetét. A vállalat a Cibec Monocibec nevet öltötte magára 1976-ban, majd a kilencvenes években tovább bővült és új márkákat hozott létre, mint például a Naxos és a Century. A minőségüket különféle folyamat- és terméktanúsítások is igazolják.

Gardenia Orchidea

Gardenia Orchidea

A Gardenia Orchidea Group az olasz stílust, a kiválóságot és a minőséget képviseli 1961 óta, termékeik már több mint 100 országban teret nyertek.

Vallelunga

Vallelunga & Co.

A Vallelunga az inspirációk, a kerámia kultúra, a szépség és a design világa. Az egyedi tervezésű minták és textúrák segítségével varázsolhatsz különleges atmoszférát az otthonodba. Fedezd fel az egyedi kerámia megoldások világát a Vallelunga & Co. segítségével, és hozd létre álmaid otthonát.

Ariana

Ariana

Alakítsd át életteredet kreatív és lenyűgöző módon! A márka kínálatában megtalálhatók olyan burkolatok és megoldások, melyek segítségével az egyedi és stílusos otthon nem csak álom lehet. A márka ötvözi a francia mesterséget az olasz kreativitással, hogy megfeleljen a különféle és egyre összetettebb „home design” igényeknek.

Savoia

Savoia – olasz burkolat

A márka szépség szeretetét és vágyait stílusos kollekcióik kommunikálják, melyet a 43 éves tapasztalat tesz igazán mesterivé. Az idő során szerzett kifinomult szakértelem és elkötelezettség tovább erősíti a márka vonzerejét és megbízhatóságát.

Ceramica Euro

CeramicEuro – kerámiatermékek

Az Euro Ceramica hagyományos kerámiatermékeket gyárt a modern kor számára. A vállalat nagy büszkeséggel készíti termékeit, amelyek különlegességet és eredetiséget visznek a mindennapokba, és egy életen át megállják a helyüket.

Paradyz

Paradyz

Az ügyfelek stílusára hangolódva kínál csempéket, kerámia termékeket és berendezéseket, hogy könnyebb legyen a felújítás. Kínálatukban a legújabb trendek és inspirációk találkoznak, melyek elengedhetetlenek egy otthon egyedi megjelenésének kialakításához.

Ragno

Ragno

A Ragno egy innovatív, belsőépítészeti trendekhez igazodó márka, időtálló, megbízható és stílusos termékekkel. Kínálata a porcelántól kezdve a fehértestű egyrétegű anyagokon át, az üveg mozaikokig terjed, beltéri és kültéri padló- és falburkolatokhoz egyaránt.

Vitacer

Vitacer

A Vitacer fal- és padlólapokat gyártó és értékesítő márka. Céljuk a folyamatosan bővülő, korszerű termékkínálat kifejlesztése, mindeközben garantálja a kiváló minőséget és szolgáltatást. Az innovációra és a magas minőségre helyezi a hangsúlyt, vezető hírnevet szerezve ezzel a kerámia lapok világában.

Geotiles

Geotiles

A Geotiles fontosnak tartja a környezetvédelmet és a környezetbarát technológiák, magas minőségű, biztonságos alapanyagok és a lehető legjobb munkakörülmények használatát. Több mint 100 országban kínálják egyedi, kiváló minőségű termékeiket, lelkiismeretes szolgáltatásaikkal együtt.

Zalakerámia

Zalakerámia

A Zalakerámia Zrt. a hazai burkolólapgyártás egyedüli képviselője, fal- és padlóburkoló lapok, gres lapok, dekor lapok gyártásával és kereskedelmével, valamint saját tulajdonú bányák üzemeltetésével foglalkozik. A hosszú múltra visszatekintő márkát generációk ismerik, és piacvezető pozíciót tölt be. A Zalakerámia a tradicionális kerámia burkolólapok mellett folyamatosan fejleszti portfólióját, modern és egyedi termékcsaládokkal képviseli a nemzetközi divattrendeket.

Abitare

Abitare

Az olasz kerámiaipar élén járó Abitare tökéletesen kombinálja az esztétikát és a teljesítményt. Mélyen elkötelezett a fenntarthatóság és a hatékony erőforrás felhasználás iránt, a vállalat rendszeresen fektet be innovatív teknológiákra, ezzel is hozzájárulva a jobb minőséghez.

Keros

Keros

A Keros csapata nap mint nap azért dolgozik, hogy házadat egy olyan otthonná alakítsa termékei segítségével, ahol minden percedet örömmel töltöd el. .

Több mint 40 éves tapasztalatukkal és fejlett gyártási technológiájukkal elsődleges céljuk az, hogy a legjobbat nyújtsák.