Maradék csempe kiárusítás – 5 tipp, amire érdemes figyelni

csempe

Egy felújítás sok pénzbe kerül, így mindenki igyekszik spórolni. A minőségen persze nem érdemes, hiszen egy minőségi alapanyagokkal felújított lakás hosszú távú öröm az ott lakóknak. Azonban, ha mégis olcsón szeretnénk megoldani a fürdőszoba felújítást, akkor érdemes figyelni a különböző kiárusításokat. Ebben a cikkben a maradék csempe kiárusítás során alkalmazandó legfontosabb tanácsokat gyűjtöttük össze.

csempeLeértékelés oka

Amennyiben maradék csempe kiárusítás során szeretnénk beszerezni a fürdőszoba csempénket az első és legfontosabb, hogy megtudjuk, miért vannak leárazva a csempék. A leárazás ugyanis több okból is lehetséges, így például lehet, hogy kifutó termékről beszélünk, vagy csak éppen nem aktuális divatnak megfelelő a kiárusított termék.

Csempe állapota

Ahogyan fentebb is említettük nem mindegy, hogy miért került leértékelésre az adott termék. Amennyiben a fürdőszoba csempe állapota megfelelő, úgy nyugodt szívvel vásárolhatunk a maradék csempe kiárusításon.

csempeMegfelelő méret

Ha a maradék csempe kiárusítás során találtunk számunkra megfelelő minőségű terméket, akkor érdemes megnézni, hogy méretben megfelel-e a csempe az elképzeléseinknek. Ma már általában nagyobb méretű csempéket gyártanak, azonban bizonyos méretű és stílusú fürdőszobákba sok esetben a kisebb méretű csempék passzolnak.

Természetesen a maradék csempe kiárusítás során sok esetben többféle méret közül is választhatunk.

Elképzelésünkhez passzoló design

Sajnos hajlamosak vagyunk a kiárusítás hatására megváltoztatni korábbi elképzelésünket. Mivel a fürdőszoba csempe hosszú ideig fogja otthonunkat szolgálni, így érdemes jól átgondolni, hogy egy kiárusítás kedvéért valóban megéri-e megváltoztatni terveinket.

Persze lehet, hogy a kiárusítás során vásárolt termék még jobb lesz, azért vásárlás előtt érdemes átgondolni igényeinket, a fürdőszoba fényviszonyait, stílusunkat, hogy biztosan megfelelő fürdőszoba csempét válasszunk.

csempeElegendő mennyiség

Végül, de nem utolsó sorban pedig mielőtt beleszeretünk a maradék csempe kiárusítás során egy fürdőszoba csempébe, érdemes megnézni, hogy elegendő mennyiség van-e belőle. Nincs is annál ugyanis nagyobb bosszúság, ha kiderül, hogy a választott csempe csupán a fél fürdőszobára lenne elég.

Ahogyan korábbi blogbejegyzésünkben is írtuk, mindig érdemes több fürdőszoba csempét vásárolni, mint amekkora fürdőszobánk van, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy, ha később probléma lépne fel és cserélni kellene 1-1 csempét, akkor is lesz ugyanaz a szín és stílus.

Bízunk benne, hogy fenti tippjeink segítenek a maradék csempe kiárusítása során megtalálni a megfelelő fürdőszoba csempét.

Keresse szakértőinket!

Kapcsolat