Életre keltjük leendő fürdőszobád

A 3D-s látványtervezés olyan kaland, amihez megfelelő képzettségű szakemberre van szükség. Nálunk Fritsné Koklár Ildikó tanulta meg a program professzionális kezelését és ő fejleszti a gyakorlatban nap mint nap tudását, hogy minél ötletesebb, praktikusabb, izgalmasabb terveket készíthessen nektek.

 

A 3D látványterv készítésének lépései:

✓ Behozod az alaprajzod. Te is megrajzolhatod!

✓ Meghívunk egy kávéra és elkezdjük átbeszélni elképzeléseidet.- Kiválasztjuk a neked tetsző csempéket és padlólapokat, kádat, wc-t, csapokat üzletünk kínálatából.

✓ Egy számítógépes program segítségével megtervezzük és felépítjük, amit megálmodtál.

✓ Felveszed a virtuális szemüveget, amivel a tengelyed körül megpördülve egy varázsos, élethű fürdőszobanéző sétát tehetsz.

✓ Rögtön látni is fogod, hogy a színkombináció, amit választottál jó-e, vagy hogy a mosdókagyló előtt elég hely maradt-e a reggeli készülődéshez.

✓ A jóváhagyott tervel a hónod alatt útnak indíthatod a burkolómestert.

✓ Amikor a mester levonul és elköszön, álmaid fürdőszobájában megejtheted első frissítő fürdődet!

Kiss Krisztián

Kiss Krisztián

burkolat és szaniter szakértő, burkolat üzletág vezető

"Valójában a tökéletesség csak bennünk létezik, mi döntjük el, mit tartunk tökéletesnek. Minden út máshová vezet, de csak a mi lépéseink segíthetnek megtalálni a boldog pillanatokat bármely úton." (Kilian Jornet)

Munkám során arra törekszem, hogy a fenti gondolatok mentén támogassam munkatársaimat és partnereinket a megfelelő döntések meghozatalában. Amikor az életterünk egy részét készülünk megváltoztatni, lezárul a múltunk egy szakasza. Meghoztunk egy döntést, ami a megújulást jelenti mind saját magunk, mind a környezetünk számára. Ezen az úton fogjuk mi támogatni az Akker-Plus Kft-nél és segíteni, hogy az Ön számára legjobb megoldásokat tudjuk kínálni.)

Kapcsolat