Virtuális fürdőszoba

A virtuális szemüveg majdnem olyan, mint a mesében a láthatatlanná tévő köpeny. Felveszed és egy másik dimenzióba csöppensz. Olyannyira valódinak tűnőbe, hogy szíved szerint rögtön meg is nyitnád a csapot, hogy rövidesen egy kellemes habfürdőt vehess.

A házépítésnél sok van mi csodálatos, de a legcsodálatosabb? mégiscsak az, amikor már fejfájásod van a hetvennégyféle mintától, amit padlólapokon és csempéken láttál az elmúlt hetekben. És bizony, hiába, hogy a lábadat lejártad, és tudod milyen szín- és formavilágot szeretnél, elképzelni mégis olyan nehéz.

Ilyenkor persze, már az is nagy segítség, ha egy látványtervkészítő program segítségével kétdimenzióban láthatod, körülbelül hogy mutatna a barna csempe rózsaszín fugával, de ma már van ennél jobb! (Nem csak e színkombinációnál… :)) És mi megmutatjuk Neked!

Vágyaidnak már semmi sem szabhat határt. A 3D-s szemüveg segítségével ugyanis terveid rögvest „élőben”, megmutatjuk. Így még a munkálatok előtt kiderülhet, melyik színvilágok harmonizálnak egymással és veled, és melyik kád vagy zuhanyfülke illik a legjobban a fürdődbe!

A Visoft szemüveget felvéve ugyanis egy rövid virtuális sétát tehetsz a jövendőbeli fürdőszobádban. A térhatás a szolgálatodba áll!

Nézhetsz jobbra és balra, teljesen mindegy, a látótered teljes egészét kitölti a körülötted lévő nem létező, csak leprogramozott tér. Mintha tényleg egy gyönyörű (vagy újratervezendő) fürdőszobában lennél…

És ha így körülnézhettél, minden bizonnyal könnyebb lesz eldöntened, mi lesz praktikus nálatok és mi nem.

Hétvégi burkolatbörzénk során egy már elkészült terven megmutatjuk neked, hogy működik a varázsszemüvegünk!

Ha tetszett a szolgáltatás, munkatársunknál időpontot foglalhatsz majd a virtuális szemüveges látványtervezésre is!

Gyere el!
Próbáld ki!

Kiss Krisztián

Kiss Krisztián

burkolat és szaniter szakértő, burkolat üzletág vezető

"Valójában a tökéletesség csak bennünk létezik, mi döntjük el, mit tartunk tökéletesnek. Minden út máshová vezet, de csak a mi lépéseink segíthetnek megtalálni a boldog pillanatokat bármely úton." (Kilian Jornet)

Munkám során arra törekszem, hogy a fenti gondolatok mentén támogassam munkatársaimat és partnereinket a megfelelő döntések meghozatalában. Amikor az életterünk egy részét készülünk megváltoztatni, lezárul a múltunk egy szakasza. Meghoztunk egy döntést, ami a megújulást jelenti mind saját magunk, mind a környezetünk számára. Ezen az úton fogjuk mi támogatni az Akker-Plus Kft-nél és segíteni, hogy az Ön számára legjobb megoldásokat tudjuk kínálni.)

Kapcsolat